Have any questions?
+44 1234 567 890
Referencias
Ak, E. T. (2009). Some physicochemical properties of flour obtained from fermentation of tigernut (Cyperus esculentus) sourced from a market in Ogbomoso, Nigeria. African Journal of Food Science, 3(2), 051-055.
Arafat, S. M., Gaafar, A. M., Basuny, A. M., & Nassef, S. L. (2009). Chufa tubers (Cyperus esculentus L.): As a new source of food. World Applied Sciences Journal, 7(2), 151-156.
Belewu, M. A., & Belewu, K. Y. (2007). Comparative physico-chemical evaluation of tiger-nut, soybean and coconut milk sources. Int. J. Agric. Biol, 5, 785-787.
Farré, R. and Alegría, A.. Horchata y Salud - aspectos nutricionales y dietéticos. Universitat de València.
Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente (2002). La chufa, un cultivo típicamente valenciano.